Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، رسانه آمریکایی «ایر اند اسپیس» نوشت: مطالعه علمی جدیدی که با عناصری از مدل سازی توسط کوین کانون و دانیل بریت از دانشگاه فلوریدای مرکزی آنجام شده، حاکی است ابتدا ۱۲ نفر در مریخ فرود خواهند آمد و پس از آن تعداد بیشماری سفینه فضایی باید تقریباً هر ۲۶ ماه یکبار مسافران خود را به مریخ ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آیا زنان می‌توانند در مریخ فرزند به دنیا بیاورند؟ و انسانها روی این سیاره چه خواهند خورند؟

این دو در مطالعه خود به طرحی که توسط ایلان ماسک و شرکت وی SpaceEx تهیه شده بود، متکی بودند. فضاپیما‌های متعدد باید از ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر مسافر در هر پرواز به مریخ منتقل کنند که در هر فرصت ممکن تقریباً هر ۲۶ ماه یکبار انجام خواهد شد. رشد جمعیت، هم از طریق مهاجرت و هم با تولد فرزندان در مریخ تأمین می‌شود.

هنوز مشخص نیست که آیا زنان به راحتی می‌توانند در مریخ فرزند به دنیا بیاورند یا خیر. زیرا گرانش مریخ تنها ۳۸ درصد از زمین است. بدن انسان با شرایط زمین سازگار شده و هنگامی که وزن هر جسم همیشه یک سوم کمتر از حد معمول باشد، ممکن است عوارض غیرمنتظره‌ای بوجود آید.

کوین کانون و دانیل بریت در مطالعه خود نشان دادند که چهار از پنج نوع "مواد مصرفی" اصلی مورد نیاز برای شهرک نشینان مریخ (انرژی، آب، اکسیژن و مصالح ساختمانی) می‌توانند در مقادیر کافی از سطح مریخ استخراج شوند. در مریخ فقط مواد غذایی قابل دسترسی نیست؛ بنابراین چگونه می‌توان مشکل مواد غذایی را در آنجا حل کرد؟ مولفان این مطالعه پیشنهاد می‌کنند که ساکنان فضایی جدید در مریخ به پرورش گیاهان، حشرات و گاو برای تغذیه ژنتیکی-سلولی خود بپردازند.

در گذشته پیشنهاد می‌شد که گیاهان بطور گسترده در مریخ کاشته شود، ولی کاشت محصولات دارای کالری بالا به منظور تغذیه انبوهی از مردم بسیار مهم است. پرورش حشرات نیز بسیار مفید است، زیرا چنین پرورشی تعداد کالری زیادی در هر واحد مساحت را به بار خواهد آورد. جیرجیرک‌های خانگی به بهترین وجه برای این هدف مناسب هستند و هم اینک در بعضی از گرانولا‌های گندمی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

غذا‌های غنی از پروتئین را می‌توان از سلول‌هایی که در بیوراکتور‌ها رشد می‌کنند نیز دریافت کرد. جالب اینجاست که ماهی در مریخ از گوشتی که از سلول‌ها تولید شود، محبوبیت بیشتری دارد، زیرا این محصول را می‌توان در دما‌های پایین‌تر (حدود ۲۰ درجه سانتیگراد) نگهداری کرد، در حالی که سلول‌های حیوان‌های خونگرم به گرمای ۳۷ درجه سانتیگراد نیاز دارند.

رشد دادن گیاهان در خاک مریخ بسیار دشوار خواهد بود، زیرا مقدار زیادی نمک کلریک اسید و سایر مواد شیمیایی موجود در رسوبات در خاک آن سیاره وجود دارد. گیاهان در چنین شرایطی در مریخ به سرعت از بین رفتند و کرم‌های خاکی در آن سرزمین خفه شدند.

کشاورزان مریخی ممکن است با مشکلات دیگری از جمله بیماری‌های ناشناخته گیاهی که باعث از بین رفتن محصولات زراعی می‌شوند، مواجه گردند که باعث گرسنگی در بین مهاجران خواهد شد.

نکته مثبت این است که فناوری‌های تولید مواد غذایی کارآمد و پایدار در مریخ می‌تواند به نفع افراد بیشتری باشد که با تغییرات آب و هوا در کره زمین سازگار می‌شوند و بنابراین می‌تواند برای کل تمدن زمینی ما ارزشمند باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مریخ آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۸۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، برنامه بزرگداشت مقام معلم و استاد با حضور اعضای هیئت علمی و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان برگزار شد.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در این نشست گفت: در جهان دو معلم وجود دارد، نخست روزگار است که به قیمت جان ما به ما درس می‌دهد و دیگری معلمانی هستند که به قیمت جانشان به ما درس می‌دهند، وظیفه معلمان در قبال جامعه و انسان‌ها وظیفه بسیار حساس و بس خطیر است و معلم باید علاوه بر آموزش علم به دانش‌آموزان و دانشجویان به آنان درس اخلاق بیاموزد.

امیرحسین افضلی ادامه داد: امروزه به دلایل شرایط ایجاد شده در زندگی ما، مشکلات متعددی در زندگی انسان‌ها به وجود آمده است. در این رهگذر باید تلاش کنیم که بار مشکلات را چه در زندگی خود و چه در زندگی دیگران کمتر کنیم. مهم‌ترین و ارزشمندترین مفاهیم در زندگی، مفاهیم درونی هستند. انگیزه یکی از مفاهیم درونی است که به طور مثبت روی انسان تأثیر گذاشته و معیار‌های زندگی را مشخص می‌کند، انگیزه به انسان، قدرت تصمیم‌گیری‌های بزرگ و کوچک را می‌دهد، کمرنگ شدن انگیزه در زندگی‌های ما یکی از معضلاتی است که در کمین جوامع امروزی است.

وی متذکر شد: عدم وجود و یا کمبود آرامش در زندگی یکی دیگر از مشکلات ماست که نبودن آن، حادث شدن مشکلات دیگری را در پی خواهد داشت. مقایسه کردن بین شخص و دیگران نیز یکی دیگر از مشکلات زندگی امروزی است، با مقایسه خود با دیگران باعث می‌شویم که دیگران زندگی ما را کنترل کنند، مقایسه غالبا بین نقاط مثبت زندگی دیگران با فرد مقایسه‌گر صورت می‌پذیرد، اگر مقایسه به صورت طبیعی باشد می‌تواند انگیزه را افزایش دهد و زندگی را متحول کند، ولی اگر مقایسه به صورت نادرست باشد، نابودگر می‌شود و زندگی را به تباهی می‌کشاند.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در ادامه با اشاره مبحث شکرگزاری و قدردانی از داشته‌ها بیان کرد: در حالت عادی افکار و نیاز انسان‌ها، افکار و فعالیت‌های آنان را به سمت کمبود‌ها و رفع آنها سوق می‌دهد. این نیاز و افکار می‌تواند انسان را از داشته‌هایش دور کند، داشته‌هایی که شاید آرزوی بسیاری از افراد دیگر باشد، شکرگزاری برای داشته‌ها، یک قدرت است، قدردان بودن و سپاسگزاری، یک ویژگی خوب و مثبت است که می‌تواند باعث بهبود و رشد زندگی شود و شادی و پیشرفت زیادی برای فرد به وجود بیاورد. شکرگزار بودن از شرایط، ساده‌ترین، بی‌هزینه‌ترین کار در زندگی است که با صرف کمترین وقت و انرژی، بالاترین تاثیرگذاری را روی زندگی خواهد داشت.

در پایان برنامه از اعظم محمودی، عضو هیئت علمی گروه پرستاری و مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، به‌عنوان استاد منتخب سال ۱۴۰۲ و از امین پورصفر، عضو هیئت علمی و مدیر گروه آموزشی فنی و مهندسی دانشگاه، به عنوان استاد ساعی، فعال و مسئولیت‌پذیر سال ۱۴۰۲ با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • انسان‌تباران دنیسووا چه کسانی بودند؟ (+عکس)
  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • افزایش ۶ سال به طول عمر با این سبک زندگی
  • گربۀ محله مهم است
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • طنین زنگ سپاس معلم در مدارس آبادان
  • نسل بشر زودتر از آنچه تصور می‌شود منقرض خواهد شد!